Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En son konular
» << geldin...>>
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 20, 2009 5:27 am tarafından ViRüsSs

» Klasik türk yalanları
Balık Çorbası (2) EmptyÇarş. Tem. 08, 2009 1:18 pm tarafından ViRüsSs

» Bu gunlerde beni yaşatmayan Biri var ?
Balık Çorbası (2) EmptyÇarş. Tem. 08, 2009 1:15 pm tarafından ViRüsSs

» Klasik evli bir çift (gülmemek elde değil)
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 06, 2009 10:57 am tarafından Misafir

» Kadınlar ve Erkekler ne demek isterler..
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 06, 2009 10:52 am tarafından Misafir

» İYİKİ ERKEĞİM DEDİRTİCEK 99 ŞEY
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 06, 2009 10:46 am tarafından Misafir

» Allahtan kadınım dedirden 100 neden
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 06, 2009 10:45 am tarafından Misafir

» Komik SMS'ler
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 06, 2009 10:40 am tarafından Misafir

» Aşk,Sevgi,Etkileyici sözler
Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Tem. 06, 2009 10:39 am tarafından Misafir


 

 Balık Çorbası (2)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ViRüsSs
Admin
Admin
ViRüsSs


Mesaj Sayısı : 74
Yaş : 37
Nerden : RiZe /İSTANBUL
Kayıt tarihi : 11/10/08

Balık Çorbası (2) Empty
MesajKonu: Balık Çorbası (2)   Balık Çorbası (2) EmptyPtsi Haz. 22, 2009 11:32 am

Yemek : Balık Çorbası (2)
Tür : Çorbalar
Mutfak : Genel mutfağı
MALZEMELER
2 kg beyaz etli balık
1 kuru soğan
1 havuç
2 defne yaprağı
1 demet maydanoz
2.5 litre su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 taze soğan
2 pırasa
5 diş sarmısak
2 domates
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı safran
1 çay kaşığı kekik
6 dilim ekmek
1 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı rakı
2 portakal kabuğu
Tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyerek, kıyılmış havuç, maydanoz ve defne yaprağı ile tuzlu suda 30 dakika haşlayın.Halka halka doğranmış soğan, pırasa, kıyılmış 4 diş sarmısak, kekik, safran, salça, ince şeritler halinde kesilmiş portakal kabuğunu yağda 15 dakika kavurun. Rakı ve tuzunu ekleyin.
Karışımı kaynamakta olan balığın içine ilave edin. Yaklaşık 15 dakika kaynattıktan sonra doğranmış domates ilave ederek bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Bir diş sarmısağı ezerek, mayonezle karıştırın. Kızarmış ekmeklerin üzerine sürün ve çorbanın üzerine koyarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://jandini31.yetkinforum.com
 
Balık Çorbası (2)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Balık Çorbası (3) (8 KİŞİLİK)
» BALIK BURCU ÖZELLİKLERİ
» Andaloz çorbası
» Ayran Çorbası
» Aş Çorbası (4 Kişilik)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: İlk kategoriniz :: Kadınca Hayat :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: